Мачове на живо
Очаквано начало 14:00ч.
Григор Димитров
Ян-Ленард Щруф

Беретини срещу Гарин на финала в Мюнхен след категорични победи над Агут и Чекинато

от в 13:35 на 05.05.2019
В
Кристиан Гарин продължава да впечатлява, а той успя да вземе още един сериозен скалп на голям играч в Мюнхен след като чилиецът надделя над играещия изключително на клей - Марко Чекинато.

Кристиан отпусна едва шест гейма на италианския си съперник и след категоричното 6:2 6:4 за едва 1 час и 21 минути надделя, като по този начин достигна и до втори финал през сезона, след като спечели трофея в Хюстън.Роберто Баутиста Агут отново остана на крачка от финала в Мюнхен, като той за 3-ти път отпада в полуфиналната фаза на надпреварата. Днес това стана след като испанецът отстъпи на играещия страхотно в последните седмици Беретини след 6:4 6:2 след 71 минути. По този начин Матео продължи серията си от девет последователни победи, след като през миналата седмица спечели и надпреварата в Будапеща.

Италианецът днес беше повече от убедителен и освен че сервираше мощно и стабилно, то той показа своето прекрасно разнообразие през цялото време. Късите топки бяха не малка част от играта на Беретини, а те комбинирани с изключителни ретури и мощни форхенди, детронихара испанеца.Първата част се реши от едва един брейк, докато през втората, количеството пробиви нарасна на два, за да може безпроблемно Матео да достигне до втория му финал в последните две седмици.

Финалът е и първи сблъсък между Беретини и Гарин, като те освен за трофея в Мюнхен и 250т. ще спорят и кой да се присъедини към групата на Роджър Федерер, Доминик Тийм и евентуално Циципас, ако спечели своя финал в Ещорил днес, на играчи, които са спечелили по повече от един трофей през сезон 2019.

https://twitter.com/TennisTV/status/1124982157435387904?s=19

Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Беретини срещу Гарин на финала в Мюнхен след категорични победи над Агут и Чекинато В

Коментари

Следвайте ни в Facebook