Беретини срещу Гарин на финала в Мюнхен след категорични победи над Агут и Чекинато

от в 13:35 на 05.05.2019
В
Кристиан Гарин продължава да впечатлява, а той успя да вземе още един сериозен скалп на голям играч в Мюнхен след като чилиецът надделя над играещия изключително на клей - Марко Чекинато.

Кристиан отпусна едва шест гейма на италианския си съперник и след категоричното 6:2 6:4 за едва 1 час и 21 минути надделя, като по този начин достигна и до втори финал през сезона, след като спечели трофея в Хюстън.



Роберто Баутиста Агут отново остана на крачка от финала в Мюнхен, като той за 3-ти път отпада в полуфиналната фаза на надпреварата. Днес това стана след като испанецът отстъпи на играещия страхотно в последните седмици Беретини след 6:4 6:2 след 71 минути. По този начин Матео продължи серията си от девет последователни победи, след като през миналата седмица спечели и надпреварата в Будапеща.

Италианецът днес беше повече от убедителен и освен че сервираше мощно и стабилно, то той показа своето прекрасно разнообразие през цялото време. Късите топки бяха не малка част от играта на Беретини, а те комбинирани с изключителни ретури и мощни форхенди, детронихара испанеца.



Първата част се реши от едва един брейк, докато през втората, количеството пробиви нарасна на два, за да може безпроблемно Матео да достигне до втория му финал в последните две седмици.

Финалът е и първи сблъсък между Беретини и Гарин, като те освен за трофея в Мюнхен и 250т. ще спорят и кой да се присъедини към групата на Роджър Федерер, Доминик Тийм и евентуално Циципас, ако спечели своя финал в Ещорил днес, на играчи, които са спечелили по повече от един трофей през сезон 2019.

https://twitter.com/TennisTV/status/1124982157435387904?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Беретини срещу Гарин на финала в Мюнхен след категорични победи над Агут и Чекинато В

Коментари





Следвайте ни в Facebook