Без изненади! Осмият поставен ще е съперник на Григор на полуфиналите в Белгия

от в 21:05 на 23.10.2020
Калоян Соколов

Алекс Де Минор бе само на гейм от отпадането в първия кръг, когато осъществи феноменален обрат в мача си с Ришар Гаске, а вече е в полуфиналите на надпреварата в Антверпен, след като записа още две победи. Днешният успех на австралиеца дойде срещу Маркос Хирон с убедително 6:3 6:0 и така си осигури среща за влизане във финала с Григор Димитров.

Осмият поставен показа характерния за него невероятен демараж и успяваше да отрази всяка една остра топка, която Хирон насочваше в неговото поле. Игровото надмощие на Де Минор се пренесе и в резултата, тъй като той проби за 4:2 и впоследствие спечели откриващата част без да допусне никакви колебания. През втория сет надмощието на световния номер 29 стана още по-отчетливо, а квалификантът така и не спечели гейм в него.

Де Минор и Димитров са се срещали само веднъж, което се случи на миналогодишния US Open, когато първата ни ракета се наложи в три сета на осминафиналите, а след това достигна до финалната четворка на турнира. Двубоят между двамата пък е насрочен за утре в около 18:30 часа българско време.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Без изненади! Осмият поставен ще е съперник на Григор на полуфиналите в Белгия Калоян Соколов
Теми:  
алекс де минор | антверпен | григор димитров | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook