Безапелационен Кирьос надигра Сепи и очаква Рафаел Надал!

от в 03:36 на 27.02.2019
В
Ник Кирьос направи един от силните си мачове в последно време и победи коравият ветеран, Андреас Сепи - 6:3 7:5.

Австралиецът показа далеч по-сериозно отношение към събитията на корта в сравнение с това което видяхме в Делрей Бийч, където танците и споровете със съдията бяха на преден план вместо тениса.

Кирьос вземаше топката веднага след отскока и не даваше никакво време на притивника си да реагира, като този приом му помогна да се откъсне с ранен пробив за 2:0.

Ник изгелждаше вглъбвен изцяло в играта си и успяваше да покаже завидно търпение, надигравайки Сепи дори в дългите размени.

https://twitter.com/TennisTV/status/1100555807375147009?s=19

Така се стигна до 5:3, когато канберецът вдигна още повече оборотите и с няколко перфектни излизания към мрежата и директен уинър от ретур, той си гарантира успеха в сета.

Във втората част Кирьос продължаваше да не дава никакви шансове на опонента си в неговите подавания, като асовете се увеличаваха с всяка секунда, а двойните грешки напълно отсъстваха.

Австралиецът диктуваше точките с форхенда си, а Сепи бе напълно безпомощен пред неговата мощ и скоро резултатът набъбна до 4:1 в полза на по-младия от двамата състезатели.

Точно когато всичко изглеждаше, че отива към безметежен завършек в полза на Ник, видяхме характерния спад в концентрацията му и Сепи съумя да изравни, ала сякаш това само подразни Кирьос, който направи мигновен рибрейк и малко по-късно вече ликуваше.

В следващата фаза съперник на австралиеца най-вероятно ще бъде Рафаел Надал, а шоуто изглежда неизбежно!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Безапелационен Кирьос надигра Сепи и очаква Рафаел Надал! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook