Безупречна Андрееску профуча към втората седмица на US Open!

от в 19:11 на 04.09.2021
Мирела Николова

Световната №7 Бианка Андрееску продължава с безапелационното си представяне на тазгодишното издание на Откритото първенство на САЩ и вече е във втората седмица на турнира след повече от категорична победа над Греет Минен. Канадката държеше контрола върху мача от първата до последната точка и заслужено се поздрави с успеха - 6:1 6:2, дошъл след малко повече от час престой на корта. В битка за място на четвъртфиналите шампионката от 2019-а ще се изправи срещу победителката от двубоя между Петра Квитова и Мария Сакари.

Откриващата част се разви изцяло под диктовката на седмата в света, която разчиташе на безпогрешен сервис и изключително стабилно представяне от основната линия. Не така стояха нещата за Минен, чийто начален удар ставаше лесна плячка за канадката, а непредизвиканите грешки от нейната ракета се множаха скоростно. Така Андрееску влезе в поредица от 5 спечелени гейма и съвсем скоро дебютният сет отлетя в нейната сметка.

Тя пренесе устрема си и във втората част, когато удължи победната си серия и потегли убедително с аванс от два пробива и 4:0. До края на двубоя бившата шампионка в Ню Йорк продължи с агресивната си игра от дъното на корта и безпроблемно съхрани преднината си, за да се поздрави с крайния успех.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Безупречна Андрееску профуча към втората седмица на US Open! Мирела Николова
Теми:  
us open | wta | бианка андрееску | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook