"Бяхте неуважителни, но не можете да ме докоснете": Джокович смълча феновете на Руне (видео)

от в 07:32 на 09.07.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович се обърна директно към привържениците на Холгер Руне след края на мача между двамата от четвъртия кръг на Уимбълдън, който завърши с убедителен успех на Джокера. Сърбинът не беше никак доволен от удълженото скандиране на името на скандинавеца (Рууууне), което звучеше точно като освиркване и според него това е било абсолютно тенденциозно направено от зрителите подкрепящи младока, а той не им остана длъжен и определено ги накара да се замислят как ще се държат при следващ двубой между тези двама тенисисти.

"До всички хора, които решиха да се държат неуважително към играча и в този случай спрямо мен - имайте хуууубава нощ, хуууубава нощ, много хууууубава нощ! - започна иронично балканеца, който беше контриран от интервиращия, че публиката просто е скандирала името на датчанина.

"Бяха неуважителни. Не приемам това. Знам, че подкрепяха Руне, но това е тяхното извиненение да освиркват. В Тура съм повече от 20 години и знам всички трикове. Знам как работи това. Всичко е наред. Съсредоточих се върху зрителите, които бяха платили билета си, за да се наслаждават на тениса и наистина оценяват играчите. Играл съм в много по-враждебна атомофера. Вие, хора, не можете да ме докоснете!" - завърши едно от най-откровените интервюта на корта някога, в което можеше да видим колко ядосан е 7-кратният шампион от поведението на феновете на неговия съперник.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Бяхте неуважителни, но не можете да ме докоснете": Джокович смълча феновете на Руне (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | интервюта | новак джокович | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook