Бианка Андрееску ли е новата голяма шампионка?

от в 10:52 на 19.12.2019
В

Трите спечелени титли през 2019 на младата Бианка Андрееску са отлична мотивация за следващия сезон. Трофеи на Индиън Уелс, успеха в Торонто и, разбира се, US Open не са никак зле за момиче само на 19 години, което завърши годината на четвъртото място в ранглистата. Важно е да отбележим, че през 2019 година тя не игра почти пет месеца поради повтарящи се физически проблеми. Всъщност Бианка изигра десет WTA турнира през този сезон, плюс WTA 125K Oracle Challenger Series в Нюпорт Бийч, където спечели срещу Джесика Пегула. Общо четири финала, титла от шлема и доста стабилен сезон са добре като се има в предвид младата и възраст и опита и.


Изводът, който можем да си направим е един - намерихме страхотен шампион, за настоящето и за бъдещето. Андрееску има всичко това, което е нужно: физическа сила, умствена сила, отзивчивост, увереност, техника, бързина и тактическа интелигентност.


Днес Бианка представлява прототипа на перфектната тенисистка, способна да играе добре на всяка повърхност, и демонстрираща много ефективен тенис. Ако тя успее да задържи формата си, със сигурност ще има страхотна кариера, в която ще може да покори много рекорди и да се превърне в една от най-ярките звезди в WTA Tour.


Съперниците - по-млади и по-големи, ще бъдат конкурентоспособни, но днес никой от тях не разполага с всички оръжия, които Андрееску има. Разбира се, контузиите, които са нейното с точка ще играят ключова роля в нейното бъдеще. Андрееску ще трябва да има късмет!


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бианка Андрееску ли е новата голяма шампионка? В

Коментари





Следвайте ни в Facebook