Бивш австралийски играч: Джокович е завършен егоист и само търси внимание

от в 04:03 на 19.01.2021
Калоян Соколов

Неволите на играчите преди Аустрелиън Оупън продължават с пълна сила, след като те трябва да изкарат двуседмична карантина в хотелската си стая в Мелбърн, а излизането от нея е позволено само за определен срок от време, в което тенисистите да могат да проведат своите тренировки. Именно поради това Новак Джокович излезе с отворено писмо към Тенис Австралия, в което изиска подобряване на условията за колегите си, само че исканията на световния номер едно са били отхвърлени.

Редица състезатели пък изразиха недоумението си от поведението на сърбина. Трикратният шампион от Шлема Стан Вавринка отбеляза как на Ноле му е много лесно да дава такива изявление, имайки предвид, че е изолиран в Аделаида, където условията са далеч по-добри, докато Ник Кирьос обяви Джокович за идиот.

Друг австралийски играч в лицето на Сам Грот също се изказа по темата. Бившият тенисист е на мнението, че с подобни прояви първата ракета на света просто търси внимание и всъщност е един завършен егоист. 

"Действията на Джокович са глупави и дори егоистични. Той няма право на мнение, защото не е запознат със ситуацията и по никакъв начин не е засегнат от нея. Управникът на щата Виктория е този, който ще вземе решение по отношение на мерките, а мнението на Новак не го интересува никого" - завърши Грот.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш австралийски играч: Джокович е завършен егоист и само търси внимание Калоян Соколов
Теми:  
любопитно | новак джокович | сам грот

Коментари





Следвайте ни в Facebook