Бивш мениджър на Кирьос: Всичко при него е имидж; всъщност е мил и грижовен човек

от в 16:45 на 13.07.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос категорично е най-противоречивата фигура в световния тенис и трудно можеш да останеш неутрален по негово отношение. Повечето млади фенове на тениса обожават австралиеца, чието присъствие внася колорит и страхотен шоу елемент във всеки един турнир, само че поведението на финалиста от Уимбълдън често прекрачва установения етикет на спорта и това се е превърнало в повод да бъде обект на множество критики и дори крайни мнения от типа, че е вреден за тениса и трябва да бъде отстранен от ATP Тура.

Сложната личност на Кирьос години наред е била загадка за повечето почитатели на играта, защото той е проявявал и двете си лица, а определено Джон Морис е един от хората, които могат да ни разкажат повече за личния свят на световния номер 45 и да разберем къде всъщност се крие истината за характера му, а ето какво точно споделия бившият агент на тенисиста:

"Андре Агаси винаги е бил моят любим спортист и мога да открия много сходства между него и Ник. Става дума за двама неразбрани гениални тенисисти, които са минали през труден път и това е довело до известни странности в техните характери, но всъщност са прекрасни хора и неслучайно са обожавани от публиката.

Имало е много неща, които не съм харесвал у Ник, но той отрано носеше огромна харизма и винаги е било лесно да му прощаваш. Кирьос носи липсващата магия на съвременния тенис и колкото и да не го харесваш, то няма как не признаеш лекотата в действията му и неговия невероятен тенис потенциал. Истина е, че професионалният му подход не е бил винаги налице, но не мога да кажа нищо лошо за него като човек.

Медиите са му изградили образ на лошо момче, което е напълно погрешно. Ник явно се забавлява да бъде в тази роля и да прави нещата, които всички очакват от него, ала това е просто вид защитна реакция. Говорим за изключително чувствителен, грижовен и мил млад човек, чийто имидж няма нищо общо с реалната му същност" - завърши Морис.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Бивш мениджър на Кирьос: Всичко при него е имидж; всъщност е мил и грижовен човек Калоян Соколов
Теми:  
atp | джон морис | интервюта | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook