Бивш представител на топ 5 също пропуска Australian Open 2022!

от в 19:40 на 06.01.2022
Диана Андреева

Кей Нишикори със сигурност може да бъде доволен от изявите си на корта през сезон 2021. Японецът не се намираше във върхова физическа форма, но това не му попречи да доститне до четвъртфиналите на Олимпийските игри в Токио, както и до полуфиналния етап на надпреварата във Вашингтон. За съжаление обаче контузиите отново настигнаха Нишикори и го принудиха да сложи преждевременно край на изявите си в Тура.

С нетърпение неговите фенове очакваха той да се застане отново под светлината на прожекторите по време на австралийското турне, но изглежда появата му на корта се отлага. Японецът съобщи неприятната новина в своя Twitter акаунт, че контузия го е принудила да се оттегли от Australian Open 2022 , а ето и пълното му изявление.

"Честита Нова Година на всички! Пожелавам ви една щастлива и безпроблемна 2022-ра!
Малко светлина около ситуацията, в която се намирам. За съжаление, тя не е никак приятна. От края на миналия сезон имам проблеми с бедрото и все още не съм напълно възстановен, затова трябва да се оттегля от австралийските турнири.

Това е повече от разочароващо, тъй като Australian Open е като моя домашен Шлем. Нямам търпение да се видим в Австралия догодина. Работя усърдно, за да бъда възможно най-скоро отново на корта. Благодаря за подкрепата, Кей." - завърши той.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Бивш представител на топ 5 също пропуска Australian Open 2022! Диана Андреева
Теми:  
australian open | australian open новини | Аустрелиън Оупън 2022 | кей нишикори | нишикори

Коментари





Следвайте ни в Facebook