Бивш шампион на Sofia Open празнува своя 38-и рожден ден днес!

от в 22:52 на 03.09.2021
Диана Андреева

Освен бившия световен номер три Доминик Тийм, днес - 3 септември, своя своя рожден ден чества и специалистът на двойки Матве Мидилкоп. Тенисистът от Холандия в момента се намира на върхова позиция в подреждането при каретата - №28, а с годините е утвърдил името си в историята със своите 10 ATP трофея и редица участия и успехи на турнири от най-високо ниво в професионалния тенис.

Най-хубавият спомен в кариерата на рожденика Миделкоп е не другаде, ами в столицата на България - София. По време на първото издание от Sofia Open Матве вдига своята първа ATP титла, а негов партньор по това време е добрият му приятел Уесли Куулхоф. Година по-рано той постига може би най-значимото си постижение в кариерата, побеждавайки Роджър Федерер по време на Дейвис Къп 2015 при каретата. За първи и последен път той си партнира със своя сънародник Тимо де Бакер, а двамата се сработват толкова добре, че не оставят никакви шансове на 20-кратния шампион от Големия шлем и неговия партньор.

Все още не е известно дали Миделкоп ще се завърне на Sofia Open 2021, където през миналия сезон заедно с Марсело Аревало достигна до 1/4-финалната фаза. По случай 38-ия му рожден ден, нашият екип му пожелава тепърва да надгражда с постиженията си на корта, за което ще му бъде нужно крепко здраве, вяра във собствените възможности и известна доза шанс.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш шампион на Sofia Open празнува своя 38-и рожден ден днес! Диана Андреева
Теми:  
рожден ден

Коментари





Следвайте ни в Facebook