Бивша олимпийска шампионка ще направи своето завръщане в тениса на АО!

от в 14:08 на 24.01.2021
Калоян Соколов

Елена Веснина ще направи своето голямо завръщане в тениса през сезон 2021, след като през последните 2 години отсъстваше поради майчинство. Рускинята спечели златния медал по двойки в Рио през 2016г., когато двете с Екатерина Макарова надиграха на финала Тимеа Бачински и Мартина Хингис. Освен това Веснина може да се похвали с титлата в Индиън Уелс, която завоюва пред четири лета.

Сега Елена най-после е готова отново да се състезава в Тура, а самата тя изпитва смесесни емоции по въпроса, заявявайки следното:

"От две години не съм играла професионално. Вълнението е налице, но също така съм силно притеснена и уплашена. Турнирните срещи са много по-различни от тренировките, само че искам да покажа на всички на какво съм способна. С мен ще пътува моята дъщеря Елисавета и искам да й покажа, че мама наистина я бива. Усещам, че все още мога да се състезавам на високо ниво, така че ще дам най-доброто от себе си. Никога не бих се захванала отново с тениса, ако се чувствам неконкурентноспособна и се надявам този момент да не настъпва в скоро време" - завърши Веснина.

 


Ето как да гледаме тенис мачовете безплатно

Оцени тази статия:
Бивша олимпийска шампионка ще направи своето завръщане в тениса на АО! Калоян Соколов
Теми:  
wta | елена веснина

Коментари

Следвайте ни в Facebook