Бивша шампионка на Русия: Рубльов разполага с изключително примитивен тенис

от в 16:37 на 23.11.2021
Диана Андреева

Екатерина Бичкова е една от любимите тенисистки на Русия. Макар и в кариерата си тя да не е постигнала завидни успехи, мнението на Бичкова е високо ценено в страната. Често ръти в интервюта тя коментира постиженията на своите колеги, а в последното си изявление наблегна на мнението си относно Андрей Рубльов. Ето какво точно сподели тя относно световния номер пет:

"Не съм особено голяма почитателка на играта му. Наистина го харесвам като човек, но той има изключително примитивен тенис. Не мога да отрека, че форхендът му е феноменален, ала до тук се ограничава списъкът с добрите качества, които мога да отлича от играта му.

Не знам как ще бъде компетентен през следващия сезон. В миналото той имаше предимство, защото беше по-голям от своите опоненти. Той беше част от това междинно поколение, но сега всички имат изравнени сили, защото съперниците му като Медведев и Зверев пораснаха. Сега Рубльов не може да се съревновава на едно ниво с останалите си противници и често пъти допуска загуби, а според мен трудностите за него тепърва започват." - завърши Бичкова.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивша шампионка на Русия: Рубльов разполага с изключително примитивен тенис Диана Андреева
Теми:  
atp | андрей рубльов | атп | екатерина бичкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook