Бившата приятелка на Кирьос го призова в съда: Грозят го до 2 години затвор

от в 14:46 на 05.07.2022
Калоян Соколов

Ник Кирьос вероятно изживява едни от най-хубавите си мигове в професионален и личен план, след като се класира за четвъртфиналите на Уимбълдън, а освен това е в щастлива връзка с австралийския модел Костен Хатци. Ник и неговата приятелка се срещата от около половин година, но бившият номер 13 няма съмнения, че вече е открил жената на своя живот и непрекъснато отправя намеци как съвсем скоро ще се сгоди с нея. Кирьос пътува навсякъде със своята възлюбена, която явно го окрилява сериозно, защото канбрецът е тенисистът с най-много победи от началото на тревния сезон и изглежда по-концентриран отвсякога в изявите си на корта.

Романтичният живот на Ник обаче не винаги е бил толкова образцов и редица негови афери са завършвали с множество обвинения към него от някогашните му дами на сърцето. Последната му несполучлива връзка беше с Киара Пасари, само че изглежда не всичко с тази история е приключило, защото бившата приятелка на Ник е решила да търси правата си по съдебен път. Пасари и Кирьос бяха заедно в продължение на година и половина, но раздялата дойде в края на 2021-ва. Тогава Киара публично изобличи част от многобройните изневери на тенисиста, който освен това видимо се е държал изключително грубо с тогавашната си любима и постоянно я е обиждал, ако съдим по съобщенията, която тя представи пред своите последователи в социалните медии.

Сега пък младата жена е призовала Кирьос в съда, след като го е обвинила в домашно насилие и изслушването ще се състои на 2-ри август. Агентът на състезателя разкри как самият Ник приема сериозно казуса, ала няма намерение да коментира темата, докато делото все още не е започнало. Австралийският съд предвижда до 2 години лишаване от свобода за подобен тип нарушения на закона.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Бившата приятелка на Кирьос го призова в съда: Грозят го до 2 години затвор Калоян Соколов
Теми:  
atp | киара пасари | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook