Бивше гадже на Зверев с нови обвинения: Опитвах да избягам, но той не ми позволяваше

от в 15:01 на 29.10.2020
Анисия Стоева

Бившата приятелка на Александър Зверев Олга Шарипова излезе със зашеметяващи обвинения, тъй като твърди, че е била малтретирана от германската тенис звезда. Според Шарипова Зверев се е държал агресивно по време на връзката им и всичко ескалира на миналогодишния US Open:

,,В онзи ден аз просто се разхождах с Даша Медведева и моя приятелка. Забавихме се малко и Саша се ядоса за това. Когато се прибрах у дома, се скарахме. Нашите кавги винаги се случваха от нищото. Писах и в Instagram, че се опита да ме удуши с възглавница. Няколко пъти исках да избягам от стаята, но той не ми позволи. Страхувах се някой да не ни види или чуе. Но в крайна сметка успях да изляза и се озовах боса с един телефон насред улицата"- каза Шарипова пред руския уебсайт Campionat.

,,Първоначално се криех в хотел, но Саша слезе долу и ме намери. Застанахме близо до страничния вход. Изхлипах и се опитах да си тръгна, а той искаше да се върна в стаята и разговаряхме. Но в онзи момент разбрах, че няма да има диалог. Бях уплашена и исках да избягам, но Саша ме притисна към стената и каза, че няма да получи нищо за това. И че никой не се интересува от мен, каквото и да ми прави. За щастие в този момент се появиха хора и аз се втурнах с тях на улицата. Бях сама и боса насред пътя. Добре, че имах телефон и успях да се свържа с приятел, който ме заведе при семейството му. Тази кореспонденция се пазеше от него".

Оля казва, че Зверев е изхвърлил нещата на рускинята: „Всички неща, пари, документи - всичко остана в стаята. Веднага след това Саша ми писа и ми се обади. Отначало не исках да го виждам, но реших, че все пак трябва да поговорим. Върнах се в хотела и го зачаках във фоайето, защото нямах карта за стаята. Докато си говорехме със Саша, отново започнахме да си крещим. Седях в тоалетната на хотела и плаках, а той просто хвърли нещата ми във фоайето. Приятел, чието семейство ме взе, има такава снимка".

Шарипова и Зверев продължиха връзката си за кратко след тази случка, преди в крайна сметка да се разделят. В интервюто си Олга подчерта, че не търси пари, а иска нейната история да бъде разказана. Шарипова също добави, че е готова да се подложи под детектор на лъжата, който да подкрепи твърденията й.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивше гадже на Зверев с нови обвинения: Опитвах да избягам, но той не ми позволяваше Анисия Стоева
Теми:  
александър зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook