Бившият физиотерапевт на Тийм разкритикува остро отношението на австриеца

от в 13:45 на 24.09.2021
Мирела Николова

Настоящият сезон се превърна в истински кошмар за Доминик Тийм, който в момента се възстановява от контузия в китката, получена на турнира в Майорка по-рано това лято, като именно тази травма го извади от игра до края на годината. Наскоро австриецът се раздели със своя мениджър Хервинг Страка, както и фитнес треньора си Майк Райнпрехт, а впоследствие сложи край и на сътрудничеството си със своя физиотерапевт Алекс Стобер, който се грижи за физическото състояние на миналогодишния шампион от US Open от 2015-а година насам.

Изглежда, че решението за преустановяване на съвместната им работа не е било обсъдено и взето по взаимно съгласие, след като Стробер разкри в интервю, че е разбрал за желанието на световния №8 да го освободи, от трето лице. 

"Бях напълно предан на сътрудничеството си с Доминик в продължение на цели 6 години, но накрая той дори нямаше куража да ме уведоми за своето решение да прекратим сътрудничеството си", разказа Алекс, който е работил още с Пийт Сампрас, Андре Агаси, Анджелик Кербер и Ли На.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Бившият физиотерапевт на Тийм разкритикува остро отношението на австриеца Мирела Николова
Теми:  
atp | доминик тийм | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook