Бижуто на вечерта: Григор изуми Джокович сле минаващ удар с гръб към мрежата (видео)

от в 09:55 на 18.09.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров определено имаше нужда от известно време, за да намери оптимален ритъм в играта си и Новак Джокович правеше немалко реверанси към него в началото на мача, за да не поведе в резултата. Българинът играеше своя първи мач след контузията на US Open, но положителното е, че изглеждаше в добро физическо състояние и постепенно започна да показва своята магия на корта.

Първата ни ракета е правил достатъчно зрелищни удари и в изключително значими мачове, така че нямаше как да се мине и без поредното му звездно отиграване, което накара Джокович да го аплодира, а публиката в "Арена София" оцени по достойнство изпълнението на своя голям любимец и не можеше да се успокои дълго след приключването на точката.

Въпросното тенис бижу "се роди" във втория гейм на втората част, когато наглед "Джокера" беше изпълнил съвършения лоб и това му даде увереност да атакува мрежата, но Григор догони топката навреме и изненада всички в залата с изключителен импровизиран удар с гръб към мрежата, който се превърна в неспасяем пасингшот.

 

 

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Бижуто на вечерта: Григор изуми Джокович сле минаващ удар с гръб към мрежата (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | hotshot | бгтенис | видео | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook