Богдан Богданович: Новак Джокович, ти си голям шампион и вдъхновение за много хора

от в 12:05 на 28.06.2020
Петър Колев
Баскетболната звезда на Сакраменто Кингс Богдан Богданович е поредният сръбски спортист, защитаващ световния №1 Новак Джокович, заявявайки, че всичко, което сърбинът е направил за провеждането на Adria Tour, е само и единствено с добри намерения. Четирима тенисисти, които участваха на демонстративната надпревара, включително и 17-кратният шампион от турнири от Големия шлем Джокович, бяха тествани положително за наличие на коронавирус.

Adria Tour беше проведен пред пълни трибуни в Белград и Задар, а играчите се ръкостискаха, прегръщаха се и като цяло социална дистанция не беше спазвана.  Организаторите на турнира обаче твърдят, че не са нарушили нито една от мерките за безопасност, наложени от правителствата в Сърбия и Хърватия.

Djokovic Headlines Opening Day At Adria Tour - Tennis TourTalk

За съжаление на Джокович, той получи много критика като организатор на събитието. Ето какво сподели Богданович пред Alo: "Съжалявам за всички неблагоприятни събития, случващи се около Новак. Сигурен съм, че добрите намерения са били в основата на всичко, както е било и във всичко друго, което той прави за страната ни.

Нека да не забравяме колко много Новак е направил за феновете си по целия свят и най-вече за нашата Сърбия и нашия народ. Той е част от Сърбия и винаги ще бъде нашият шампион. Новак, ти си вдъхновение за много хора и винаги ще бъде така.

Пожелавам ти бързо възстановяване и да продължиш напред въпреки тези трудни за всички ни времена."

Богданович

Източнник: Tennis World USA


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Богдан Богданович: Новак Джокович, ти си голям шампион и вдъхновение за много хора Петър Колев

Коментари





Следвайте ни в Facebook