Борис Бекер похвали Пиронкова за отличното ѝ представяне на US Open

от в 17:55 на 04.09.2020
Павел Димитров

Борис Бекер се изказа доста ласкаво за представянето на Цветана Пиронкова на US Open. Германецът сподели, че е впечатлен от играта на българката срещу една от фаворитките Гарбине Мугуруса.

"Това, което Цветана Пиронкова направи, е наистина невероятно. Много е трудно за хората, които не са в професионалния тенис, да осъзнаят какво постижение е това. Трябва да отдадем огромно уважение не само на нея, но и на всички майки, които успяват да се завърнат на корта, след като са родили. Ким Клайстерс го направи, Серина Уилямс също. Хубаво е, когато виждаме такива неща в Тура“, каза Бекер.

"Победата над Мугуруса със сигурност ще ѝ даде много самочувствие и увереност. Сега ще бъде много мотивирана и няма да има търпение да стане време за следващия мач. Най-хубавото при Пиронкова е, че тя играе без напрежение и това много ще ѝ помогне. Може да казва, че резултатите нямат значение за нея, но всички знаем, че не е така. В крайна сметка никой не обича да губи. Пиронкова елиминира една от фаворитките в турнира и сега жребият изглежда много по-благосклонен към нея“, завърши анализаторът на Евроспорт.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Борис Бекер похвали Пиронкова за отличното ѝ представяне на US Open Павел Димитров
Теми:  
борис бекер | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook