Бьорн Борг: Радвам се, че Григор ще бъде в отбора ми

от в 17:45 на 13.08.2018
Георги Христов

След 21-и септември в Чикаго предстои да видим поредното издание на шоуто Laver Cup. Тази година в надпреварата участие ще вземе и Григор Димитров. Той ще бъде част от отбора на "Европа" с капитан Бьорн Борг.

Преди година Борг изведе отбора от Стария континент до титлата, след като във финала Роджър Федерер се наложи над Ник Кириос.

"Изключително доволен съм да приветствам Саша, Григор и Давид в отбора на "Европа". И тримата демонстрират отлична игра и им се възхищавам от много време. Да ги видя да се присъединят към Роджър и Новак, ни дава много допълнителни възможности като отбор. Тези играчи са изключителни състезатели, бойци и притежават изключителен дух. Очаквам страхотна надпревара," заяви Борг.

Цялостно състезанието ще се проведе между 21-23 септември в United Center в Чикаго. Първото издание беше в Прага през септември 2017.

В "Отбора на света" Джон МакЕнроу определени Хуан Мартин дел Потро, Кевин Андерсън, Джон Иснър, Диего Шварцман и Ник Кириос. Очаква се още едно име да стане ясно в Ню Йорк следващата седмица.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бьорн Борг: Радвам се, че Григор ще бъде в отбора ми Георги Христов
Теми:  
laver cup | бьорн борг | григор димитров | лейвър къп | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook