Борна Чорич за Джокович: Невероятен спортист и човек е

от в 09:57 на 16.05.2020
Диана Андреева

Младият хърватин Борна Чорич изрази своите възхищения от Новак Джокович, като Чорич вярва, че доминирането на сърбина няма да приключи скоро. Ноле вече е един от най-успешните тенисисти на всички времена. Класиран под №1 в световната ранглиста, той също така е трети в класирането за най-много седмици, прекарани на върха.


В кариерата си Новак пожъна невероятен успех. Той спечели толкова много Големи шлемове и не виждам края на кариерата му да идва в близките 10-тина години. Джокович се грижи за тялото си, обръща внимание на детайлите и мисля, че може да играе поне до 40 годишна възраст. Невероятен спортист и човек е", каза Чорич в подкаста" Инкубатор ".


Бившият световен No. 12 Чорич също защити Джокович от критиките, които получи заради вижданията му за алтернативната медицина и начина, по който прави диетата си. "Аз също съм почитател на алтернативната медицина. Може би не я практикувам прекалено много, но я харесвам, защото смятам, че помага.


Чорич


Медитацията е медицински доказана. Новак има специална диета и аз нямам нищо против, защото това е неговият избор. Ако това помага на тялото му, защо не? Всичко, което действа добре на организма ти е положително, дори и да си удряш главата в стена “, завърши Чорич. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Борна Чорич за Джокович: Невероятен спортист и човек е Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook