Браян Шелтън: Новак се подигра със сина ми; това поведение не отива на голям шампион

от в 15:31 на 19.09.2023
Калоян Соколов

Новак Джокович беше с едно ниво над всички останали на отминалия US Open и заслужено прибави 24-та титла от Шлема към колекцията си. Световният номер едно обаче си навлече гнева на американската публика с поведението си след своята победа на 1/2-финалната фаза над местния представител Бен Шелтън.

Тогава Джокович избра да отпразнува успеха, като повтори жеста на младока, който "затвори телефонната слушалкa", когато спечели последната точка в мача си срещу Франсис Тиафо в 1/4-финалите. Това се прие като един вид подигравателно отношение към американеца, само че самият Шелтън призна как по никакъв начин не се е обидил на своя опонент и разказа как винаги е бил учен, че имитацията е най-висшата форма на ласкателство.

Изглежда обаче Браян Шелтън е на напълно различно мнение от това на своя син и не пропусна да изкаже възмущението си от поведението на Джокович:

"Новак просто иска да бъде обичан на всяка цена. Той се подигра целенасоченo със сина ми. Този жест не беше просто, за да го копира. Много неприятно е да видиш подобно поведение от толкова голям шампион като него и подобни действия не му отиват" - коментира ситуацията бившият номер 55 и настоящ наставник на Бен Шелтън.

Източник: Tennis 365

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Браян Шелтън: Новак се подигра със сина ми; това поведение не отива на голям шампион Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | бен шелтън | браян шелтън | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook