Британски неволи: Обувките на Нори също са били откраднати и то преди финала

от в 14:25 на 18.10.2021
Диана Андреева

Камерън Нори показа завидна стабилност през последните десет дни и напълно заслужено се поздрави с титлата в Индиън Уелс, която е първа за левичаря от сериите "Мастърс" и безспорно най-престижната за него досега. Макар и битанецът да е "сериозно" възпрепятстван часове преди началото на финалния сблъсък с Николоз Басилашвили, Нори все пак се справя с предизвикателството и завършва седмицата по желания начин. Но какво точно се е случило?

Дни след като Анди Мъри предизвиква истински фурор в социалните мрежи, когато призова всички свои почитатели да потърсят обувките му за игра, три комплекта маратонки на Камерън Нори също изчезват безследно. Британецът е принуден да изиграе финалния сблъсък на BNP Paribas Open с изцяло нов чифт, но независимо от неудобството, това видимо не го спря по пътя му към дебютен трофей от Мастърс сериите. Ето какво точно сподели Нори около ситуацията:

"Бях оставил три комплекта маратонки в съблекалнята. Щом се върнах обратно на следващата сутрин - тях ги нямаше. Не съм запознат какво точно им се е случило. Ангажирах немалко хора в търсенето им, но резултат нямаше.

Наложи се да си взема нов комплект от магазина. Принципно не съм фен на чисто нови обувки, предпочитам да са използвани, но нямах избор. На моменти по време на срещата не се чувствах комфортно, дължах непредизвиканите грешки именно на лошото ми придвижване по корта, но щом успях да се отърся от тази мисъл - спечелих двубоя.

Не съм сигурен защо ние британците сме нарочнени. Обувките на Мъри също изчезнаха по време на престоя му в Калифорния. Радвам се, че поне не бях оставил брачната си халка подобно на него, защото тогава наистина щях да бъда ядосан. Сега гледам на ситуацията по-скоро с усмивка." - завърши шампионът.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Британски неволи: Обувките на Нори също са били откраднати и то преди финала Диана Андреева
Теми:  
анди мъри | камерън нори | тенис турнир в индиън уелс

Коментари





Следвайте ни в Facebook