Британски журналист: Осака се държи като разглезено момиче

от в 19:38 на 05.09.2021
Мирела Николова

Наоми Осака стана жертва на множество критики през тази година заради отказа си да дава пресконференции, а негативното отношение на журналистите към нея продължава и до днес. В петък световната №3 допусна поражение от 18-годишната канадка Лейла Фернандес и на пресконференцията си след двубоя тя сподели, че в момента не изпитва удоволствие от играта и иска да си вземе почивка от професионалния тенис, за да разбере какво има желание да прави в бъдеще.

По време на срещата си с талантливата тийнейджърка японката демонстрира признаци на раздразнение и на няколко пъти я видяхме да удря ракетата си в земята. Изглежда, тези действия не са се понравили на британския журналист Пиърс Морган, който използва профила си в Туитър, за да разкритикува поведението на четирикратната носителка на титли от Големия шлем.

"Неведнъж съм казвал, че Осака се държи като разглезено момиче. Тук тя за пореден път доказва това мое твърдение, след като чупи ракети, плаче на корта и заплашва, че ще се откаже от тениса. Ако някой тенисист правеше това, как щяхте да го наречете? Точно така - разглезено дете", написа Морган, правейки паралел с критиките към Новак Джокович на Олимпийските игри в Токио.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Британски журналист: Осака се държи като разглезено момиче Мирела Николова
Теми:  
us open | wta | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook