Броуди за мача с Кирьос: Бях постоянно обиждан, а Ник ме правеше на глупак

от в 05:28 на 19.01.2022
Калоян Соколов

Лиам Броуди заслужи правото си да дебютира в основната схема на Аустрелиън Оупън, но не се наслади на едно от най-приятните си изживявания, след като неволно стана част от поредното шоу с участието на Ник Кирьос. Австралиецът пи бира на корта, имитираше радостта на Кристиано Роналдо и през цялото време търсеше подкрепата на екзалтиратана тълпа, която изпълваше пределите на John Cain Arena. Въпросното съоражение неслучайно бива определяно от някои за личния корт на Ник Кирьос, защото местният представител винаги настоява мачовете му да бъдат поставяни на това място, където публиката е съвсем близо до играчите и той може да черпи от нейната енергия.

Британският квалификант пък се сблъска за пръв път в живота си с подобна атмосфера на своя среща и видимо не можа да привикне към условията, губейки с 0:3 сета, а ето какви бяха впечатленията на самия състезател:

"Всички ми казаха, че ще се насладя на мача, но беше точно обратното. Наистина исках да спечеля, само че публиката ме освиркваше още с излизането ми на корта и през цялото време се сипеха изключително грозни обиди по мой адрес, което не е присъщо за тенис двубой. Честно казано бях изненадан от случващото се, докато Ник се опитваше да ме прави на глупак и постоянно играеше удари между краката и изпълняваше сервиси отдолу.

Той ме караше да се чувствам като един аматьор, но това е неговата игра и искам да продължи да я практикува, защото иначе тенисът му няма да е вече същият и би загубил своята толкова силна идентичност - завърши световният номер 128.

Източник: GoTennis.ru

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Броуди за мача с Кирьос: Бях постоянно обиждан, а Ник ме правеше на глупак Калоян Соколов
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | интервюта | лиам броуди | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook