Бруно Соарес: Имам няколко свои фирми, над които работя

от в 20:18 на 26.04.2020
Диана Андреева

Звездата на двойки Бруно Соарес разкри, че притежава няколко фирми, така че това го държи зает по време на пандемията, след като ATP спря турнето на 12 март и няма да има турнири поне до 13 юли.


По-голямата част от играчите са изложени на риск да се сблъскат с финансови проблеми по време на кризата, но 38-годишният Соарес трябва да е добре, тъй като той е спечелил почти шест милиона в кариерата си.


Соарес


"Имам няколко свои фирми, над които работя. Подобно на повечето бизнеси, те страдат от кризата, така че се опитвам да управлявам това", каза Соарес пред TENNIS.com.


"Винаги съм харесвал, че има какво да правя през свободното си време. Не е лесно да се справям с кризата, но поне съм зает и поддържам ума си да работи."


Соарес, сега класиран под номер 25 в ранглистата на двойки, нямаше особено добър старт на сезона. Бразилецът и неговият партньор Мате Павич cе клacирaгa зa четвъртфинал в Доха и Рио де Жанейро, както и достигнаха до оcминaфинaлите нa Откритото първенство на Австралия, Окланд и Дубай.



Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Бруно Соарес: Имам няколко свои фирми, над които работя Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook