Бублик или Меси: Звездите на ATP Тура победиха професионален футболен отбор (видео)

от в 16:44 на 08.08.2022
Мартин Петков

Надпреварата от сериите ,,Мастърс 1000" в Монреал е първото голямо състезание от американското турне, което събира елита на световния тенис, като и през тази година не изневерява на този си статут. Откритото първенство на Канада започна с началото на квалификациите още в събота, но стартът на същинския турнир предстои да бъде даден по-късно днес, което позволи на част от най-добрите тенисисти в света да се отдадат на забавление в навечерието на своите откриващи двубои.

Почитателите на тениса в Монреал имаха възможност да се насладят на футболен шоу мач, който се проведе от на един от големите кортове в комплекса. В двубоя участие взе отбор на АТР, който бе съставен от Матео Беретини, Александър Бублик и Диего Шварцман, докато от отсрещната страна се противопоставиха професионалисти от местния футболен отбор на ,,CF Montreal", които се радват на отличен сезон до момента и заемат 3-тото място в Източната конференция на Мейджър Лийг Сокър(МЛС).

Срещата се изигра във формат с малки вратички, като във вратари се превъплътиха двама от талисманите на тенис състезанието. Отборът на АТР впечатли, като Матео Беретини с номер 10 на гърба своебразно бе влязъл в обувките на легендарната 10-ка на ,,Скуадра адзура" - Роберто Баджо, докато Диего Шварцман в стила си на типичен латинос с премерена агресия не позволяваше на никого да премине зад гърба му, а каквото и да кажем за Александър Бублик, ще е малко, след като казахът наподобявайки 7-кратния носител на ,,Златната топка" - Лионел Меси, изуми със соло рейд между съперниковите играчи, за да отбележи страхотен гол, с който донесе и победата на тима си с крайното 7:5.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бублик или Меси: Звездите на ATP Тура победиха професионален футболен отбор (видео) Мартин Петков
Теми:  
александър бублик | диего шварцман | матео беретини | монреал | футбол

Коментари





Следвайте ни в Facebook