Бублик към шампиона Креси: Извади късмет; заложи всичко на червено и ще спечелиш

от в 10:31 на 18.07.2022
Калоян Соколов

Александър Бублик никога не е бил от тенисистите, които са имали притеснение от това да изказват всяка една своя мисъл и точно това го превръща в един от най-колоритните играчи в света. Казахстанецът обаче никога не е влагал лоши чувства в избухванията си на корта и по-скоро е създавал комични ситуации, а впоследствие неизменно е демонстрирал уважение към съперника.

Вчера обаче световният номер 39 до известна степен премина границата на добрия тон, след като допусна поражение във финала на надпреварата в Нюпорт, макар че имаше преднина от сет и пробив в двубоя си срещу Максим Креси. Бублик заяви в церемонията по награждаването му, че неговият съперник е имал огромен късмет и го посъветва да заложи всичко спечелено на червения цвят от рулетката, защото със сигурност ще си тръгне с много пари от казиното.

 Креси пък не остана особено очарован от изказването на своя колега и откри речта си с иронично извинение към него, а Джон Иснър коментира ситуацията в социалните медии и защити сънародника си, тъй като според него всеки сам изработва спортното си щастие и призна колко неудобно се чувства всеки един тенисист, когато трябва да се изправи срещу новия нестандартния стил на новия шампион в Нюпорт.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бублик към шампиона Креси: Извади късмет; заложи всичко на червено и ще спечелиш Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър бублик | джон иснър | любопитно | максим креси

Коментари





Следвайте ни в Facebook