Букмейкърите тотално отписаха възможността Надал да победи Джокович в Париж (коефициенти)

от в 13:03 на 29.07.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович и Рафаел Надал винаги са ни държали до последно под напрежение в техните двубои и сме наблюдавали десетки изключителни схватки межу тях, в които интригата е присъствала до последната точка. Изглежда обаче букмейкърите не вярват, че ще имаме поредния епичен сблъсък между двамата най-успешни тенисисти в историята и напълно отписаха шансовете на Матадора, въпреки че олимпийският тенис турнир се провежда на любимия му Ролан Гарос, където Надал има много сериозно предимство в преките си срещи с Джокович.

Рафа обаче няма почти никаква игрова практика от година и половина насам, а резултатите му са много далеч от впечатляващи, като е видно как испанецът се движи далеч по-бавно на корта и ударите му са лишени от обичайната си скорост. Джокович пък все още е номер две в света и се бори за най-големите титли в тениса, а не бива да забравяме, че при него има екстра мотивация на Игрите в Париж, тъй като златният олимпийски медал е единственото голямо липсващо отличие в неговата славна кариера.

Манакорецът пък може да е 14-кратен шампион на Ролан Гарос, но преди два месеца загуби на сащото място с 0:3 сета от Александър Зверев, а вчера предоля с големи трудности съпротивата на Мартон Фучович. Всичко това предразположи букмейкърите да дадат изключително скромната ставка от 1,14 за успех на сърбина, докато победата на Надал се котира с щедрия коефициент от 5.50, а дори спечелен сет от Надал се оценява с 2.37, което обособява Рафа като много сериозен аутсайдер в мача, но той е последният човек, който бихме могли да отпишем и тепърва предстои да разберем какво ще се случи.

 

 

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Букмейкърите тотално отписаха възможността Надал да победи Джокович в Париж (коефициенти) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | париж 2024 | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook