Бърнард Томич готов да се завърне на корта: Тренирах усилено и нямам търпение

от в 17:35 на 20.02.2022
Диана Андреева

Бърнард Томич бе един от най-талантливите състезатели сред своето поколение и мнозина очакваха от него да бъде водеща фигура в световния тенис. Австралиецът обаче не можа да преодолее влечението си към нощните забавления и свободния начин на живот, което е е причината за разочароващите му резултати в АТР Тура. 

През 2022-ра Томич се закани да поднови отново усилените си тренировки, ала COVID-19 не му позволи да покаже най-доброто от себе си по време на Australian Open и той така и не се поздрави с победа на родна земя. След продължително възстановяване от прекарания коронавирус, Бърнард зарадва своите почитатели с новината за своето завръщане на корта. В кратко обръщение в Instagram световният номер 260 сподели плановете си за близките седмици, а ето какво точно коментира той: 

"Здравейте! Надявам се, че всички сте здрави. Искам да ви съобщя, че на трети март излитам за Мексико. Отправям се към Монтерей за Challenger турнир, където преди години участвах. Събитието е приятно и нямам търпение за началото му. Тренирах усилено след като се възстанових от COVID-19 и се чувствам напълно готов и мотивиран за началото на надпреварата." - завършва Томич.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Бърнард Томич готов да се завърне на корта: Тренирах усилено и нямам търпение Диана Андреева
Теми:  
бърнард томич | монтерей | тенис турнир в монтерей | томич | чалънджър тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook