"Бях опроверган от един голям шампион" Немислимото се случи и Паната се извини на Джокович

от в 21:12 на 06.08.2024
Калоян Соколов

Невероятно, но факт - Адриано Паната се извини на Новак Джокович. Италианската легенда е един от най-големите критици през последните години на сърбина, като неведнъж го е обвинявал във фалшифицирането на контузии и е изказвал мнение как Джокович никога няма да бъде велик, колкото Федерер и Надал, изтъквайки "ужасното му поведение на корта, което отблъсква феновете".

Освен това бившият шампион на Ролан Гарос наскоро прогнозира, че "Джокера" ще се откаже в най-скоро време от професионалния тенис, защото вече според него най-високото ниво на Синер и Алкарас е недостижимо за него, което накара италианецът да изрази своята убеденост как настоящият номер две няма да победи никога повече двете големи млади звезди на световния тенис.

24-кратният "мейджър" носител обаче тотално запуши устата на някогашния номер 4, а изглежа все пак Паната е склонен да преглътне своята гордост и да признае грешката си в преценката спрямо най-успешния тенисист в историята:

"Джокович днес доказа, че все още е голям шампион. Изпозлвам случая да го поздравя за златния олимпийски медал и най-вече да му се извини за нещата, които казах наскоро. Бях сигурен, че той вече не може да играе на толкова високо ниво, но той напълно ме опроверга и мога единствено да изкажа възхищението си към неговото представяне в Париж. Шапки долу"! - коментира италианецът по повод триумфа на сърбина във френската столица.

Източник: Tennis 365

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Бях опроверган от един голям шампион" Немислимото се случи и Паната се извини на Джокович Калоян Соколов
Теми:  
atp | адриано паната | интервюта | новак джокович | париж 2024

Коментари





Следвайте ни в Facebook