Целта пред Щепанек и Димитров е завръщане в топ 10 (интервю)

от в 18:03 на 09.06.2019
В
Радек Щепанек вярва във възможностите на Григор Димитров и силно се надява, че нашето момче може да си върне формата от преди млако повече от сезон, когато си извоюва трофея в Лондон.

Като основна цел пред двойката ще бъде завръщането в топ 10, споделя настоящият треньор на Григор.

Радек даде и изключително интересна гледна точка относно Димитров в интервюто, като чехът заяви: ,,Григор ми прави много добро впечатление, защото е послушен. Изпълнява всичко, което с Андре му кажем.”

Отнонсо въпроса как специалистът се присъедини към лагера на Димитров, Щепанек заяви: „Когато Григор и Андре ми предложиха да се присъединя към екипа им, аз не се замислих дори за миг."

За съжаление и Щепанек спомена неотминаващите проблеми на Димитров с рамото, а въпреки това специалистът поздрави Грогор, цитиран от “Меридиан мач”: ,,Димитров игра на Ролан Гарос въпреки болките и въпреки това направи силен турнир. Мачът му със Стан Вавринка можеше да отиде и в сметката на Григор, а  според мен му липсва самочувствие, което обаче с времето ще се възвърне.”

Щепанек завършил с думите си: ,,С нетърпение очаквам надпреварите на трева - там Григор трябва да бъде силен!”, а българо-чешката двойка заминава още в понеделник към Куинс, за да може да започне подготовка за идващата надпревара.

Източник: https://www.lidovky.cz


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Целта пред Щепанек и Димитров е завръщане в топ 10 (интервю) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook