Чекинато с първи финал на клей за сезона! Очаква Тийм или Шварцман

от в 21:40 на 16.02.2019
В
Марко Чекинато достигна до първия си финал на клей за сезона на турнира в Буенос Айрес. Италианецът бе доста стабилен през целия мач, а класата му на клей личеше през целия мач. Гуйдо Пея, от своя страна, пък днес трудно вземаше точки на своето второ подаване и това бе една от основните разлики в мача. Така за час и 9 минути игра след 6:4 6:2 стана ясен първият финалист на Argentina Open в лицето на италианския специалист на клей Марко.

Първата част беше равностойна през по-голямата част от времето, а никой от двамата не стигаше до възможности за брейк. В крайна сметка единственият пробив същност дойде в 10-тия гейм и той беше на сервис на Гуйдо, който, изпускайки този си сервис гейм, предаде и сета в полза на съперника си.

Втората част започна добре за повелия вече в сетовете Чекинато, който успя да пробие още в първия сервис гейм на съпрника си, а така си и осигури комфортен аванс. А преднината му се запази до 5:2, където той успя да пробие за втори път и така и да се класира на финал!

https://twitter.com/TennisTV/status/1096837411026493440?s=19

В битката за трофея Чекинато ще да се изправи срещу Доминик Тийм или Диего Шварцман.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чекинато с първи финал на клей за сезона! Очаква Тийм или Шварцман В

Коментари





Следвайте ни в Facebook