Четвъртфиналът отново се оказа непреодолимо препятствие за Алекс Лазаров

от в 12:10 на 07.05.2021
Калоян Соколов

Александър Лазаров приключи участието си на фючърса в израелския град Рамат Хашарон, след като отстъпи в четвъртфиналната фаза на местния представител Ишай Олиел с 4:6 3:6. Българинът бе категорично надигран от своя опонент и така за четвърти път през сезона не съумява да премине този етап от турнирите, на които участва.

Българинът имаше колеблив старт и допусна ранен пробив, само че постепенно сервисът му заработи и директните точки от начален удар станаха константно явление за нашето момче. Неговият противник пък допусна спад в изявите си, което позволи на Лазаров да обърне нещата до 4:3 в своя полза, само че оттам насетне софиянецът не можа да спечели нито гейм повече до края на сета.

Лазаров значително занижи стандартите си на вкарано първо подаване във втората част, но се справяше отлично в разиграванията и неизменно излизаше напред в резултатата до 3:2. Тогава отново четвъртата ни ракета напълно изгуби концентрация, позволявайки на Олиел да реализира нова силна серия, с която да си гарантира крайната победа.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Четвъртфиналът отново се оказа непреодолимо препятствие за Алекс Лазаров Калоян Соколов
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | Обзори | фючърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook