Чичо Тони: Джокович винаги е бил в сянката на Федерер и Надал заради поведението си

от в 11:51 на 31.01.2023
Мирела Николова

 

Дебатът за най-великия тенисист едва ли някога ще намери своя окончателен отговор, имайки предвид пристрастията на почитателите на тениса. В неделя Новак Джокович завоюва своята 22-ра титла от Големия шлем, с което изравни Рафаел Надал на върха в тази класация, а изходът от съревнованието между двамата за най-големите трофеи тепърва предстои да стане ясен. След триумфа на Ноле в Мелбърн чичото на Рафа - Тони Надал, коментира съперничеството между Тримата големи и популярността, която всеки от тях има сред феновете.

"Това не е нещо, което ме вълнува. Мисля, че основният проблем за Новак беше, че той проби, когато имаше ясно изразено съперничество между Федерер и Надал и затова хората не харесаха неговата поява. Смятам, че той никога не е бил харесван толкова, колкото другите двама. Начинът, по който Джокович се държи на корта, също оказва своето влияние върху мнението на феновете за него и не допринася за това той да си спечели повече почитатели. 

Аз лично винаги съм бил в добри отношения с него. Разбира се, едни хора харесват Роджър, други симпатизират на Рафаел, трети подкрепят Новак. Истината обаче е, че едва ли някой мрази Федерер и малко хора не харесват Рафа. Вероятно Джокович има най-малко фенове от останалите двама", коментира настоящият наставник на Феликс Оже-Алиасим.

Източник: Express.co.uk


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чичо Тони: Джокович винаги е бил в сянката на Федерер и Надал заради поведението си Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън 2023 | интервю | любопитно | новак джокович | рафаел надал | роджър федерер | тони надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook