Чорич надделя над Бедене; Пея започна с победа

от в 18:56 на 27.05.2019
В
Борна Чорич започна с победа над Аляж Бедене в Париж и продължава напред. Хърватинът показа не лоша игра и след 6:1 6:7(4) 6:4 6:4 си гарантира място във втори кръг на надпреварата след бкизо три часа на корта.

Борна Чорич започна по-концентрирано срещата и намирайки ритъма в играта си, успя категорично да се наложи в сета, като играта и на двамата блестеше с малко грешки и не лоши разигравания.



Във втората част ситуацията на корта се промени и хърватинът значително по-трудно контролираше играта, а това се дължеше и на по-сериозното количество грешки от негова страна. По този начин, след като беше изпуснал две точки за брейк при 5:5, Бедене в крайна сметка се добра до тайбрек, а там именно непредизвиканите грешки, валящи от ракетата на Борна, пратиха този сет в сметката на съперника му.

В следващите два сета силите продължиха да са сравнително равностойни, но все пак Чорич показваше разликата в нивата на двамата тенисисти и реализирайки по един брейк във всяка от отделните части, в крайна сметка и надделя в срещата.



Гидо Пея срещна трудности, но все пак елиминира 101-вия в света Гидо Андреоци. Това стана за близо три часа след 7:6(2) 6:4 1:6 6:2, a въпреки че показателите на двамата по печеливши удари и непредизвикани бяха сравнително равностойни, в крайна сметка разликата дойде от една идея по-устойчивата игра на Гидо в дългите разигравания.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чорич надделя над Бедене; Пея започна с победа В

Коментари





Следвайте ни в Facebook