Чорич победи Гарин в Рим, Хачанов отпадна

от в 17:26 на 14.09.2020
Димитър Беловски

Борна Чорич продължава да демонстрира добрата си форма. Хърватинът успя да победи поставения под №14 чилиец Кристиан Гарин с 6:4, 6:4 на „Мастърс“ турнира в Рим.

Чорич, който е непоставен в надпреварата, реализира пробив за 2:1, но Гарин успя да го върне при 3:3. Хърватинът отново проби за 4:3 и допусна нов пробив за 4:4. В следващия гейм Чорич реализира нов брейк, който този път се оказа достатъчен и той успя да спечели гейма си за 6:4.

Във втория сет хърватинът, който е световен №26 от днес, проби още в първия гейм, а след това с нов пробив за 4:1 си осигури комфортен аванс. Гарин върна един от пробивите, но за повече нямаше сили и Борна Чорич се класира за втория кръг след 6:4 гейма и в тази част.

В следващия кръг той ще срещне Тейлър Фриц или Стефано Травиля.

Поставения под №11 руснак Карен Хачанов претърпя поражение от Каспър Рууд след 6:3, 3:6, 6:1. В следващия кръг Рууд ще се изправи срещу Лоренцо Сонего или Николоз Басилашвили.

Още един от поставените изхвърча от турнира. Филип Крайнович постигна хубава двусетова победа над поставения под №16 Феликс Оже-Алиасим с 6:4, 7:5. Крайнович чака Марко Чекинато или Кайл Едмънд.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Чорич победи Гарин в Рим, Хачанов отпадна Димитър Беловски
Теми:  
борна чорич | карен хачанов | каспер рууд | кристиан гарин | рим | филип крайнович

Коментари





Следвайте ни в Facebook