Човек за мазане със слънцезащитен крем: Циципас се разпорежда по шампионски (видео)

от в 10:24 на 12.04.2023
Калоян Соколов

Стефанос Циципас се чувства повече от комфортно в Монте Карло, където е двукратен шампион и вчера започна похода си към трета поредна титла. Мачът на гърка беше поставен последен в програмата на централния корт и прекара дълго време в чакане на своя двубой, а камерите не спряха да следят световния номер три и се натъкнаха на нещо изключително любопитно. Става въпрос за човек от екипа на гърка, който на няколко пъти идваше, за да нанесе слънцезащитен крем върху лицето и през цялото време стоеше с тубата в близост до Циципас, показвайки пълна готовност отново да изпълни необичайните си задължения.

Забавните кадри бяха коментирани в студиото на Tennis Channel, където гост беше четвъртфиналиста от Мастърса в Маями - Кристофър Юбенкс, който отчете за огромна грешка, че досега цял живот сам се е грижил за това да не изгори:

Досега винаги сам съм нанасял слънцезащитен крем върху кожата си и очевидно на това се дължи неособено бляскавата ми кариера. Ще говоря много скоро с треньора си по този въпрос. Не можеш да имаш крем по ръцете си и да очакваш да държиш ракетата здраво, защото грипът става много хлъзгав - констатира шеговито Юбенкс.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Човек за мазане със слънцезащитен крем: Циципас се разпорежда по шампионски (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | кристофър юбенкс | любопитно | монте карло | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook