"Чувствам се като ла*но": Григор и останалите играчи реагират на пристигането си в Китай (видео)

от в 10:56 на 02.10.2024
Калоян Соколов

"Пристигнах тази сутрин, чувствам се като ла*но!" - това беше първата реакция на Григор Димитров пред камерите на Tennis TV, след като пристигна на китайска земя, а настроението не беше много по различно и при останалите му съотборници от Laver Cup, които трябваше веднага след надпреварата да прекосят разстоянието от Берлин до Пекин, а определено 10-часовият полет не се беше отразил никак добре на играчите.

"Изглеждам ви енергичен ли? Мисля, че ще поспя малко и на това интервю. Не мисля, че ще издържа до прибирането си в хотелската стая - сподели още Григор в специалното видео, което беше посветене на това как тенисистите се справят с джет лага (нарушеният ритъм на тялото при пътуване със самолет до различна часова зона).

Като цяло всички останали топ състезатели, сред които Андрей Рубльов, Гаел Монфис, Флаво Коболи, Даниил Медведев и Яник Синер споделиха как се чувстват все едно умират, не са мигнали през първата си нощ в Китай и пият промишлено количество кафе, за да оцелеят в първия си пълен ден на новия континент.

Голямото изключение беше Карлос Алкарас, чивто младо тяло изглежда все още се справя по най-добрия възможен начин с дългите пътувания, като той сподели как е имал прекрасна нощ, в която е спал близо 9 часа и се чувства страхтно.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Чувствам се като ла*но": Григор и останалите играчи реагират на пристигането си в Китай (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | Tennis TV | видео | григор димитров | забавно | любопитно | пекин

Коментари





Следвайте ни в Facebook