Циципас: Мечтата ми е да снимам филм

от в 17:42 на 24.05.2020
Диана Андреева

Гръцката млада звезда Стефанос Циципас заяви, че иска да направи филм в бъдеще. Световният №6 разговаряше с бившата състезателка от Топ 10 Барбара Шет от Евроспорт по време на онлайн интервю.


Когато Шет го попита за хобитата му, Циципас каза, че би искал или да продуцира филм, или да напише сценарий.


Циципас


„Мечтата ми е да снимам филм, но не искам непременно да бъда актьор в него. По-скоро бих желал да бъда продуцент или сценарист. Всичко, което мога да направя, за да му придам вкус. ”


Говорейки за жанра на филма, Циципас каза:“ ​​Това няма да е филм на ужасите, не ги харесвам. Това ще бъде или екшън / приключенски или документална прожекция, обхващащ истории по целия свят. Може би фантазии или научна фантастика. “


Младежът каза още, че Джордж Клуни е неговият любимец от кино бизнеса. „Много харесвам Джордж Клуни. Наслаждавам се на някои от неговите творения, а той беше продуцентът на Гравитация - един от любимите ми филли.



Има много филми, които трябва да гледам и мисля, че бих искал да създам нещо подобно. Има толкова много идеи, които бих искал да осъществя", завъпши Стефанос.


Стефанос Циципас не просто е успешен в тениса, но е и звезда в YouTube. Той започна да публикува влогове за пътуванията си, които придобиха голяма популярност, но за съжаление реши да прекрати това си хоби.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас: Мечтата ми е да снимам филм Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook