Циципас: Обвиненията спрямо мен са абсурдни; никога не съм мамил

от в 11:23 на 31.08.2021
Диана Андреева

Стефанос Циципас надигра Анди Мъри в един истински тенис спектакъл. Макар и да бе смятан за абсолютен фаворит в двубоя, гъркът бе изправен пред сериозно изпитание, с което все пак след четири часа и 49 минути се справи. Мачът очаче ще остане в съзнанието на хората не толкова със страхотните си разигравания и оспорвани моменти, ами със сериозните критики по адрес на Стефанос. Мъри обвини своя противник, че мами, възползвайки се от продължителни почивки за тоалетна и постоянно прекъсвайки играта. 

След като по време на своята пресконференция Мъри заяви, че вече не уважава своя противник, независимо от таланта му, Циципас не се забави и мигновено отговори на коментарите по свой адрес. Ето какво точно каза Стефанос:

"Обвиненията спрямо мен са абсурдни. Никога не съм си позволявал в моя живот да мамя. Трябва да имаш сериозно въображение, за да достигнеш до подобен извод. Но мен подобни коментари не ме впечатляват. Не смятам, че по време на двубоя с Мъри съм нарушил каквото и да е правило. Ако той иска да ми каже нещо, трябва да го направи лично и знам, че ние ще се разберем помежду си - без да намесваме медиите. Уважавам Мъри като човек и тенисист.", завърши Циципас. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас: Обвиненията спрямо мен са абсурдни; никога не съм мамил Диана Андреева
Теми:  
us open | анди мъри | Пресконференции | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook