Циципас със сериозно обещание: В Индиън Уелс ще вземам по-малко паузи

от в 20:11 на 07.10.2021
Диана Андреева

Освен преследването на "Календарен шлем" от страна на Новак Джокович, тазгодишното Открито първенство на САЩ бе белязано и от един скандал, разразил се по време на двубоя от първи кръг между Стефанос Циципас и Анди Мъри, който впоследствие придоби мащабни измерения. Мнозина, сред които беше и Александър Зверев, изразиха възмущението си от продължителните паузи за тоалетна, които гъркът използва, за да накъса ритъма на съперника си.

Във времето Циципас неведнъж коментира обвиненията по свой адрес и отрече изцяло действията му да са обвързани с идея за измама. Днес Стефанос за пореден път демонстрира чувството си за хумор, като по време на пресконференцията си в Индиън Уелс се пошегува със себе си, давайки обаче сериозно обещание за участието си в надпреварата. Ето какво точно каза световният номер три:

"В пустинята е сухо. Макар и това да не се счита за възможно най-благоприятното условие за игра, със сигурност ще ми помогне на се потя по-малко, а така ще си взимам далеч по-рядко почивки за посещавате на тоалетната. Това ще доведе и до доста по-малко изказвания по мой адрес, затова съм наистина щастлив от времето в Индиън Уелс." - завърши Циципас. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас със сериозно обещание: В Индиън Уелс ще вземам по-малко паузи Диана Андреева
Теми:  
григор димитров | димитров | тенис турнир в антверпен

Коментари





Следвайте ни в Facebook