Циципас, Вердаско и Чорич в спор за трофея в Холандия (жребий)

от в 18:40 на 08.06.2019
В
Сезонът на трева започва следващата  седмица, а със сигурност още първия турнир, макар и от категория 250, се очертава да бъде вълнуващ.

Стефанос Циципас, който е поставен и под номер 1, ще започне срещу Николас Джари или квалификат, а поставеният в неговата 1/4-на е играещият слабо напоследък Ришард Гаске.

В същата половина е още Алекс Де Минор - 3-тият поставен в холандския град, а той ще има труден откриващ мач срещу един измежду Андреас Сепи или Жереми Шарди, като при победа най-вероятно ще се изправи срещу Франсис Тиафо.

В доланата половина на схемата водач е Борна Чорич, като хърватинът ще започне с Тейлър Фриц, а най-вероятно при победа ще спори на място за полуфиналите с игралия чудесно повреме на клей сезона Кристян Гарин.

В другата половина на тази долна част със сигурност със ситуацията изглежда най-нажежено. Тук Фернандо Вердаксо ще открие сезона на трева най-вероятно срещу Адриан Манарино, а на 1/4-финалите при победа той би се изправил срещу Давид Гофен, който стартира с квалификант, а при победа за възможност за сблъсък с Нандо ще спори с победителя от Матю Ебдън и Пеир-Юг Ербер.

Пълна програма:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас, Вердаско и Чорич в спор за трофея в Холандия (жребий) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook