Циципас за ситуацията с Муте: Ще си плати за това

от в 08:45 на 08.07.2020
Анисия Стоева

Кавгите на корта са нерядък случай. Често спортистите се забъркват в разгорещени спорове по време на мачовете си. Подобно нещо се случи отново в неделя в Ница - Стефанос Циципас и френският състезател Корентин Муте загубиха самообладание по време на двубоя си.


По средата на срещата Муте каза: „Стефанос е добър човек, но баща му е идиот. Всеки знае, че той е глупак. Писва ми. Той говори през цялото време, когато сервирам. Омръзна ми. Не проявява уважение. Мисли само за себе си“.


Муте


Гъркът отвърна: „С него тези спорове не са нищо необичайно. Познавам го от осем години, винаги е било така. Веднъж играхме финал на Европейското първенство за юноши, когато той напусна корта в средата на мач заради съдийски проблеми, така че поведението му не е нещо ново за мен.


Циципас


Това е UTS, трябва да се наслаждаваме. Чувствам, че той реагира твърде драматично, но това си е негов избор. Свободен е да прави каквото си поиска, но в края на краищата ще си плати за това. " 


Незабравим сблъсък. Въпреки че по-късно Муте поясни, че не е имал предвид нищо лошо за опонента си, коментарите, които той направи на камерата относно Апостолос, едва ли ще бъдат забравени. Изглежда, Стефанос би бил нетърпелив да се изправи срещу французина в официален мач и да му отмъсти за казаното, като го победи. 



Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Циципас за ситуацията с Муте: Ще си плати за това Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook