Цвети: Най-важното в живота ми е здравето и щастието на сина ми

от в 10:30 на 06.09.2020
Павел Димитров

Цветана Пиронкова сподели как се чувства отново да е част от WTA Тура и как се е променил живота ѝ, след като вече е майка.

„Всичко се променя. Приоритетите ти стават абсолютно различни от тези, които са били допреди малко. Просто нищо повече не е същото. Сега просто съм щастлива, че отново играя. А възможността синът ми да ме гледа също ме прави истински щастлива. Не знам как томно да го обясня. Просто е чудесно да играеш без онова огромно напрежение, което беше върху раменете ми преди. Тогава за мен беше единствено въпрос на живот или смърт да постигна победата. А сега не е така – преди всичко е забавлението на корта“, каза Пиронкова.

"Когато идваш след 3-годишно отсъствие, нормално е да чувстваш определени съмнения. Но сега просто се чувствам щастлива и съм горда от решението си да се завърна, защото то е било правилно и съм се подготвила отлично.

Определено с теб като майка стават много промени, но всичко е въпрос на приоритети. А за мен най-важното е моят син, моето семейство, тяхното здраве и щастие. С тези неща никога не бих направила компромис.

Но въпреки това, ако успееш да си направиш добър и гъвкав график, ако си достатъчно мотивиран, можеш добре да комбинираш двете неща – майчинството с професионалния тенис. Това изисква много труд и усилия, но така е с всичко в живота, трябва да издържиш и физически“, завърши Цвети.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Цвети: Най-важното в живота ми е здравето и щастието на сина ми Павел Димитров
Теми:  
цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook