Цвети: „Очаквания“ е дума, която не харесвам

от в 10:34 на 11.09.2020
Димитър Беловски

Цветана Пиронкова се представи повече от чудесно на US Open. Българката за първи път достигна до четвъртфиналите на турнира в САЩ, а успехът ѝ е още по-голям, след като Цвети се завърна на корта след малко повече от три години пауза.

На четвъртфиналите пловдивчанката загуби от Серина Уилямс след обрат – 4:6, 6:3, 6:2 и напусна US Open, след като по време на турнира успя да изненада всички ни приятно.

На пресконференцията след загубата нашето момиче бе попитано дали няма да завиши личните си очаквания за представянето си по-нататък, след като направи истински подвиг в надпреварата.

„Очаквания“ е специална дума, която не харесвам. Предполагам, че след турнира ще имам повече очаквания със сигурност, но дали ще се натоваря с тях или не… мисля, че не“, каза Цвети.

„Ще се опитам да не се натоварвам, защото знам със сигурност, че това, което тук ми помогна е да изляза на корта и да се опитвам да се наслаждавам, колкото се може повече и да играя своя тенис спокойно. Надявам се да продължа така“, добави Пиронкова.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Цвети: „Очаквания“ е дума, която не харесвам Димитър Беловски
Теми:  
us open | открито първенство на сащ | цветана пиронкова

Коментари





Следвайте ни в Facebook