Да бъдеш освиркан от свои: Пер загуби за 37 минути и раздаде въздушни целувки на публиката

от в 08:08 на 12.09.2024
Калоян Соколов

Беноа Пер намекна през миналата година, че има сериозни намерение да се върне на най-високото си ниво, като дори разкри как е спрял с алкохола и купоните. Изглежда обаче природата на французина се оказа по-силна от него и впоследствие той дори беше обяснявал на Анди Мъри как пиенето е най-важното нещо, а резултатите на Беноа са повече от разочароващи от началото на годината и в момента той се намира под номер 263 в световната ранглиста.

Вчера Пер записа своята седма загуба в последните си 8 мача, а тя дойде по-меко казано непрофесионален начин. Бившият номер 18 спечели общо 6 точки на ретур в мача си от първия кръг на Чаланджъра в Рен и беше разгромен с 6:1 6:0 от британския талант Джейкъб Фиърнли за точно 37 минути игра. 

Накрая френският ветеран предаде мача с две поредни абсолютно умишлени двойки грешки, като най-скандалното беше, че дори неговата родна публика го изпрати от корта с освирквания, а той отвърна с усмивка и изпратени въздушни целувки към трибуните.

Въпросният двубой много бързо след това беше отразен в социалните медии от известния тенис журналист Жозе Моргадо, на когото очевидно му беше трудно да повярва какво се е случило, а 35-годишният тенисист коментира поста със смеещи се емотикони, показвайки как по никакъв начин не се интересува от срамното си поражение.

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Да бъдеш освиркан от свои: Пер загуби за 37 минути и раздаде въздушни целувки на публиката Калоян Соколов
Теми:  
беноа пер | любопитно | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook