Да я преживеем отново: Инфарктната победа на Григор над Де Минор в Ротердам (пълен запис)

от в 19:11 на 17.02.2023
Мирела Николова

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров отново впечатли с представянето си на АТР 500 турнира в Ротердам по-рано през днешния ден и си подпечата билета за полуфиналната фаза, където му предстои да премери сили с бившия номер едно в света Даниил Медведев. За да достигне до подобен двубой обаче, нашият сънародник трябваше да се справи със съпротивата на Алекс де Минор, с когото сътвориха наелектризиращ тенис трилър, завършил по възможно най-драматичния начин - с решителен тайбрек в третия сет.

Най-добрият ни тенисист изоставаше с пробив в заключителната част, а впоследствие дори бе изправен пред два последователни мачбола, ала демонстрира забележителна непримиримост и съумя да обърне развоя на събитията в своя полза, спечелвайки последните точки в срещата, извели го до крайния триумф.

Двубоят бе изпълнен с динамични и продължителни размени на удари, една от които беляза края на срещата. Това обаче далеч не бе единственото вълнуващо разиграване и ако сте пропуснали да изгледате на живо сблъсъка или пък имате желание отново да се насладите на успеха на родния ни представител, можете да го направите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да я преживеем отново: Инфарктната победа на Григор над Де Минор в Ротердам (пълен запис) Мирела Николова
Теми:  
atp | алекс де минор | бгтенис | григор димитров | запис | ротердам

Коментари





Следвайте ни в Facebook