Да играеш на централния корт в Рим със синовете си: Татко Джари сбъдна още една мечта (видео)

от в 11:23 на 20.05.2024
Калоян Соколов

Николас Джари може да загуби финала в Рим, но е истински победител в живота. Чилиецът има щастието да пътува почти навсякъде заедно със своята съпруга Лаура, както и с двамата си сина - 2-годишния Хуан и 8-месечния Сантиаго. Малкият Хуан попадна в светлината на прожекторите още през миналия сезон, когато неговият татко го държеше в ръцете си, след като беше спечелил титлата от Откритото първенство на Чили, а детето през цялото време се опитваше да отнеме микрофона от своя баща. Впоследствие Хуан стана обект на внимание и по време на Мастърса в Шанхай, когато неговата майка му беше сложила огромни слънчеви очила, а мъникът видимо беше много щастлив, въпреки че не разбираше какво се случва на корта и усмивката не можеше да слезе от лицето му.

Себастиан пък се роди по време на Мастърса в Синсинати през миналата година и Джари прекрати участието си в турнира, за да присъства на раждането на втория си син, като отпътува веднага от САЩ за Чили, което само показва колко добър баща е световният номер 16. Сега Джари имаше щастието за пръв път двете му деца да бъдат едновременно на трибуните заедно с неговата съпруга и видимо това го развълнува силно, като той не можа да сдържи сълзите си по време на церемонията по награждаването.

Най-стоплящата сърцето част пък се състоя малко след мача, когато таткото взе на ръце Себастиан, а Хуан слезе сам на централния корт и започна да си разменя удари със своя баща, въпреки че ракетата изглеждаше два пъти по-голямо от 2-годишното момченце и затова топката биваше подавана по земя, за да не се налага на детето да вдига тази непосилна за него тежест, а надали в този момент имаше по-щастлив човек на централния корт в Рим от Николас Джари.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Да играеш на централния корт в Рим със синовете си: Татко Джари сбъдна още една мечта (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | Николас Джари

Коментари





Следвайте ни в Facebook