Да играеш тенис на Великата китайската стена? За Новак Джокович няма невъзможни неща (видео)

от в 09:59 на 01.10.2024
Калоян Соколов

Новак Джокович сбъдна поредна своя тенис мечта. Сърбинът в миналото беше заявил, че ако може да избере една локация, на която някога да играе тенис, то това би била Великата китайска стена. Това желание на олимпийския шампион се превърна в реалност през вчерашния ден, а главната заслуга е на френския бранд Lacoste, който облича Джокович през последните 7 години.

От световноизвестната марка построиха специален тенис корт върху едно от 7-те чудеса на света и съумяха да изненадат изключително приятно "Джокера", като самият 24-кратен шампион от Шлема заяви как това е една най-незабравимите му прежиявявания досега.

За съжаление, времето не беше особено благосклонно към импровизираното събитие и сърбинът трябваше да внимава да не се контузи на мократа повърхност, което беше и причината той да поиграе само няколко минути с част от своите китайски фенове, а накрая Ноле заяви любовта си към тях на мандарин, който той упорито учи през последните години.

От Lacoste също така заснеха фотосесия, в която се включи и най-известния китайски актьор Уан Ибо, за когото се знае, че е огромен фен на доскорошния номер едно в тениса. Ибо дори имаше шанса да изиграе кратък демонстративен мач със своя спортен герой, като дори се поздрави с победата, а Джокович определено натрупа страхотна положителна енергия за предстоящото му участие на Мастърса в Шанхай, където се очаква да излезе на корта за първия си мач в края на настоящата седмица.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Да играеш тенис на Великата китайската стена? За Новак Джокович няма невъзможни неща (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | видео | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook