Да се скараш с гаджето и да напуснеш мача: Не е изненада, когато се казваш Бърнард Томич (видео)

от в 15:03 на 05.06.2024
Елеонора Александрова

Бърнард Томич има репутацията на един от най-големите пропилените таланти в ATP тура. Австралиецът, който достигна до четвъртфиналите на Уимбълдън през 2011-та, както и до 17-тата позиция в световната ранглиста, в момента, на 31-годишна възраст, се подвизава по турнирите на ниво Чалънджър.

Освен с качествата си на корта, австралиецът е известен също така провокативния си характер и скандалите около него, както и с липсата си на страст към тениса, като това е основната причина, поради която през годините не успя да реализира пълния си потенциал.

Истински прецедент с негово участие пък се случи на Чалънджър надпреварата в Литъл Рок. Томич, който в момента е 247-ми в света, се оттегли от втория кръг в мача си срещу Юта Шимизу, след като загуби първия сет с 1:6, а причинитата за това далеч не е някакъв физически дискомфорт, а спор с неговата приятелка -  Кийили Хана.

По време на почивката след първата част бившият номер 17 поиска лекарска помощ, след като заяви, че не се чувства добре и обясни на медицинското лице, че неговата приятелка вчера е дала положителна проба за COVID -19.

Така австралиецът обвини Кийли, че го е заразила, а тя беше в трибуните и веднага отговори отговор бе, че резултатите от теста са отпреди две седмици. Спорът между двамата ставаше все по-сериозен, а в яда си Томич взе решението да се оттегли от мача и така японският му опонент се класира за следващия кръг.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да се скараш с гаджето и да напуснеш мача: Не е изненада, когато се казваш Бърнард Томич (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
atp | бърнард томич | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook